Затверджено перелік вулиць, які планують ремонтувати у Львові цього року

Лют 09 2012 Опублікував в Інфраструктура

Про це повідомив кореспондент ЗІКу

Зокрема, сьогодні, 8 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив перелік об’єктів, видатки на які у 2012 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку та цільового фонду розвитку соціальної інфраструктури м. Львова.

У бюджеті розвитку заклали майже 559 тис. грн на капітальний ремонт вул. Скорини, на реконструкцію Наукової (від Кульпарківської до Тролейбусної – 3,6 млн грн, на будівництво шляхопроводу на перетині вул. Наукової – Княгині Ольги – 5 млн грн (загальна вартість проекту – 20 млн грн). На будівництво вул. Вернадської – 5 млн грн, (майже 2 млн грн – за виконані роботи). На будівництво Ряшівської від Патона до Кульпарківської – майже 11 млн грн (за виконані роботи 1,7 млн грн).

Передбачені також кошти на реконструкцію вул. Шевченка від вул. Винниця до меж міста, окрім того – 2 млн грн на реконструкцію Сахарова від вул. Княгині Ольги до Стрийської, 3 млн грн – на реконструкцію Антоновича.

Майже 6 млн грн – на реконструкцію пр. Свободи від Городоцької до Вороного, в тому числі на закупівлю тротуарної плитки.

Також 2 млн грн заклали на реконструкцію вул. Героїв УПА, 346 тис. грн – на реконструкцію Промислової, 300 тис. грн – на реконструкцію вул. Шевченка від Городоцької до Левандівської, на ремонт Личаківської (від Пасічної до межі міста) – 3 млн грн, на будівництво транспортного вузла на перехресті Городоцька – Шевченка – 4,6 млн грн, Луганської (від Зеленої до Стрийської) – 3,5 млн грн.

Ще 800 тис. грн на закупівлю тротуарної плитки для ремонту на пл. Ринок тощо.

Джерело:  ZIK

коментарі 2

  • andimko сказав:

    Варто додати, що кошти у фонді Бюджету розвитку з’являються в міру виконання дохідної частини бюджету, зокрема в частині продажу нерухомого майна, земельних ділянок і т.д.

    Простіше кажучи – ремонти будуть проводити в міру надходження коштів,
    яких, нажаль з досвіду минулих років, назбирується завжди менше 100 %….
    Десь на рівні від 20% до 70%…..

  • o10g сказав:

    Ох, якби вони таки добудували шляхопровід на перетині кн. Ольги з Науковою.. Там один проліт залишився + дорога.
    А так плани доволі хороші.
    Ще би потім 2013-го зробити Хуторівку, а то вона також не радує.