Нічні маршрути їздили у Львові

Бер 01 2013 Опублікував в Е-Квиток, Транспорт

Нічні рейси працювали з 23.00 год з інтервалом руху 1 година. Кожен з рейсів відправлявся за своїм маршрутом о 23.00, 24.00 та 01.00 год.


Так писало видання Lvivpost.net :
– На Свято кави багато львів’ян хочуть посидіти в кав’ярнях допізна, смакуючи каву. Тож ми подумали, чому б не розвезти їх вночі додому. У ніч з п’ятниці на суботу та з суботи на неділю з 23.00 від готелю “Львів” відправлятимуться три нічні рейси: №1 до ТЦ “Зубра”, №2 до району Рясне-2, №3 до Галицького перехрестя, – повідомив Андрій Тимчина, директор АТП №1.
Нічні рейси працюватимуть з 23.00 з інтервалом руху в одну годину. Кожен з них відправлятиметься за своїм маршрутом о 23.00, 24.00 та 01.00 год. За словами Андрія Білоуса, заступника начальника управління транспорту і зв’язку ЛМР, також у ратуші хочуть вивчити популярність нічних маршрутів. Чи продовжать практикувати нічні маршрутки, залежить від львів’ян. Адже бажано, щоб АТП заробляло на цих рейсах хоча б кошти, необхідні для покриття витрат на пальне.
– За результатами роботи цих рейсів упродовж двох тижнів можна буде висновувати про подальше їхнє існування, – повідомив Андрій Білоус.
Для функціонування маршрутів після 23-ї год. важлива співпраця з нічними клубами та іншими закладами дозвілля, які розташовані у центральній частині міста. За словами Андрія Білоуса, в клубах добре було б вивішувати оголошення, що відвідувачі зможуть дістатися додому певними рейсами.
Наразі нічні маршрутки не курсуватимуть вулицями Личаківською та Пасічною, бо у цьому районі ще триває ремонт. Як тільки ремонтні роботи будуть закінчені, нічний маршрут їздитиме і в цьому напрямку. Як розповів Андрій Білоус, якщо рейси після 23-ї години матимуть популярність серед львів’ян, управління транспорту та зв’язку залучатиме нові напрямки руху.
Вартість нічного маршруту, як і будь-якого рейсу вдень, становитиме 2 гривні.
Маршрут нічних рейсів, які курсуватимуть
23 – 25 вересня
№1 до ТЦ “Зубра”: готель “Львів” – просп. Свободи – вул. Княгині Ольги – вул. В. Великого – вул. Кульпарківська – вул. Наукова – вул. Червоної калини – ТЦ “Зубра” – вул. Сихівська – вул. Зелена – вул. Кн. Романа – готель “Львів”.
№2 до Рясне-2: готель “Львів” – вул. Гнатюка – вул. Героїв УПА – вул. Любінська – вул. Виговського – вул. Городоцька – вул. Сяйво – вул. Левандівська – вул. Шевченка – Рясне-2 – вул. Шевченка – готель “Львів”.
№3 до Галицького перехрестя: готель “Львів” – просп. Чорновола – вул. Мазепи – вул. Грінченка – Галицьке перехрестя – вул. Грінченка – вул. Липинського – готель “Львів”.

Коментарі відключені для цього запису