Проблему графіків і маршрутів руху транспорту може вирішити е-квиток, – Андрій Садовий

Лют 28 2012 Опублікував в Е-Квиток

Якби депутати проголосували ухвалу про впровадження електронного квитка, питання недотримання перевізниками графіків і маршрутів руху було би вирішене. Про це сьогодні під час брифінгу для журналістів повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Якби проголосували ухвалу про впровадження електронного квитка, це б означало автоматичне обладнання кожного транспортного засобу валідатором, який в собі має систему GPS. І на електронній карті міста можна би було бачити в он-лайн режимі, де транспортний засіб знаходиться. Ця ухвала не була підтримана, тому така система не працює.

Слід розуміти, що є маршрути прибуткові, де є великий пасажиропотік, а є такі, які виконують соціальну функцію. І коли був тендер, був розподіл – кожному з перевізників частина маршрутів, де є хороша виручка, і частина соціальних. Всі на це погодились. Але опісля деякі перевізники почали хитрувати – там, де є нормальний потік, вони працюють, а там, де соціальний, вони починають знаходити різні причини. Але це ж є нечесний підхід. Такі перевізники будуть позбавлені можливості працювати у Львові. Завдяки тому, що з кожним днем кількість автобусів збільшується, ми будемо мати той запас, який дасть нам можливість перекривати такі проблемні питання», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий, цитує його прес-служба Львівської міської ради.

Джерело: ZAXID.NET

Коментарі відключені для цього запису