Ремонт Городоцької: у рух 14 міських автобусів внесено зміни

Бер 14 2012 Опублікував в Інфраструктура, Транспорт

У зв’язку з початком реконструкції вул.Городоцька-Чернівецька від сьогодні, 14 березня, у рух 14 міських автобусів внесено зміни. Це маршрути №№ 2а, 10, 15, 16, 20, 22, 24, 25, 31, 32, 34, 43, 49 та 51. Ці зміни не стосуються тих маршрутів, які безпосередньо їдуть на Залізничний вокзал. Зокрема, автобуси №№ 32, 10, 16 здійснюватимуть рух за існуючою схемою.

Зміни торкнулися транзитних маршрутів, які прямують повз приміський та Залізничний вокзали по вул. Городоцькій. Частина з них буде скерована по вул. Залізничній та вул. Олени Степанівни з виїздом на вул. Городоцьку, а частина з них – через вул. Антоновича з подальшим виїздом до університету імені Івана Франка. Ці маршрути розглядалися конфігуративно, і тоді вже виносилося рішення про ту чи іншу зміну», – розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.

Як зазначив Андрій Білоус, маршрут № 31 також заїжджатиме на Залізничний вокзал, проте зазнає незначних змін.

Найбільших змін зазнає радіальний маршрут № 2а, що курсуватиме за схемою: вул. Городоцька – вул. Ряшівська – вул. Патона – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Антоновича (у зворотному напрямку вул. Героїв УПА) – Університет ім. І. Франка.

Переглянути зміни маршрутів можна, пройшовши за посиланням http://www.city-adm.lviv.ua/news/transport/17796-cherez-remont-vul-chernivecka-gorodocka-vneseno-zmini-do-ruhu-14-avtobusnih-ta-3-kh-tramvajnih-marshrutiv

Нагадаємо, сьогодні, 14 березня, на ремонт закривають вул. Чернівецьку та частину вул. Городоцької. Замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, а виконавцем – ВАТ «ЛСБМУ-1». Як зазначили в управлінні капітального будівництва ЛМР, вул. Чернівецьку ремонтуватимуть від вул. Городоцької до трамвайної зупинки. Роботи триватимуть до червня.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт.

Джерело:  Прес-служба ЛМР

Коментарі відключені для цього запису