«Львівелектротранс» матиме 4 власні евакуатори

Лют 01 2012 Опублікував в Транспорт

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення передати 4 евакуатори на баланс ЛКП «Львівелектротранс».

Як повідомив сьогодні, в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник, ці евакуатори комунальне підприємство зможе використовувати у екстрених випадках – коли недобросовісні водії залишатимуть припарковані автомобілі на трамвайних коліях, що перешкоджатиме руху трамваїв.

Часто мають місце випадки, коли в межах розташування трамвайних колій мешканці міста залишають без догляду та з порушеннями правил дорожнього руху автомобілі, що перешкоджає регулярному руху трамваїв та призводить до зриву у графіках руху транспорту.

Володимир Олійник.

Відтак, 4 евакуатори з балансу ЛКП «Муніципальна дружина» передано на баланс ЛКП «Львівелектротранс». Загальна балансова вартість евакуаторів – 368581,75 грн.

Зараз мова не йде про те, щоб на штрафмайданчик забрати людські автомашини, а про те, щоб гарантувати безпеку руху. Ці машини будуть переставлені так, щоб не заважати трамваю. Вже з понеділка буде здійснено передачу евакуаторів.

Володимир Олійник.

Прес-служба Львівської міської ради

Коментарі відключені для цього запису